2013-12-22 10:08:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nehéz döntés előtt áll

Napi horoszkóp december 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Akár beismeri, akár nem, ön is vágyik az állandóságra. Ezt most az ünnepek közeledtével egyre inkább érzi is. Ha eddig nem jegyezték volna el egymást a kedvesével, akkor vajon nem ez lenne-e mindkettejük számára a legszebb meglepetés?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egész hétvégén levertnek, fáradtnak érzi magát: az elmúlt hét nagyon sokat kivett magából. Itt az ideje, hogy egy kicsit rápihenjen az ünnepekre. Ha bírni és egyben élvezni is akarja, akkor ma heverésszen többet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagy elhatározásra juthat ezen a hétvégén. Alapjaiban szeretné megváltoztatni az életét, de ehhez valamilyen lemondással kell kezdenie. Ez jelenthet egy rossz szokástól, vagy egy kellemetlenné vált személytől, munkától való megszabadulást.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon van esélye arra, hogy lezárjon egy hosszabb ideje tartó zűrzavaros időszakot az életében. Hogy ki, vagy mi okozta ezt a zavart, persze csak ön tudhatja. Akármilyen titok is ez, mégis zavaró. Jobb véget vetni neki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön általában nem az a fajta, aki szívesen belemarna másokba. Ám, ha felébresztik a szívében a hiúságot, és a dölyföt, még erre a cselekedetre is képes lehet. Jobban járnának, ha hagynák önt szenderegni. De nem...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön kiegyensúlyozott, harmonikus párkapcsolatban él. Még akkor is így van ez, ha ön ezt netán másként látná. Ne essen tévedésbe: ha ön veszekszik a kedvesével, az még nem harmóniátlanság. Hiszen mindig kibékülnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ezt a napot szinte kötelező lustálkodással töltenie. Persze bizonyos előkészületeket meg kell tennie az ünnepek előtt, de ez nemcsak, és nem is elsősorban a külvilágban kell, hogy megtörténjen. Hanem belül, a lelkében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma egész nap jókedvű, a mosoly újra visszatért az arcára. Ezt annak is köszönheti, hogy már csak az ünnepre, a pihenésre készül. Még az is lehet, hogy egy kisebb utazást is tervezett erre a Karácsonyra. Annál több oka van az örömre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Képtelen elengedni a múltat. Kétségbeesetten kapaszkodik valamibe, vagy valakibe, csak az a baj, hogy ezzel a hibákat és bajokat is újra meg újra megismétli. Ha ezt tudatosítja magában, az segít, hogy legalább a bajtól szabaduljon.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nehéz döntés előtt áll: az ünnepek, az évvége és a közelgő születésnapja is számvetésre készteti. Ráébred, hogy már nem tehet úgy valamit, mint azelőtt. Hogy miben is kell változtatnia, azt ön tudja a legjobban.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Figyeljen oda jobban a kedvese javaslataira, véleményére. Bár önt laza haverként ismerik, valójában az egyik legkonokabb valamennyi jegy közül. Csak akkor hajlandó változni, ha arra belülről is igénye van. Tegye hát magáévá a jó ötletet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Úgy érzi, ön mindent megtesz azért, hogy rendbe tegyen egy kapcsolatot, csakis a másikon múlik, ha ez nem sikerül. Sajnos nagyon sok múlik a félreértéseken. Világosan és szájbarágósan fogalmazzon! Mint egy gyereknek.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: